🍀 Карпатський чан

Що таке чан в Карпатах?

Це дуже корисний і приємний вид купелі. Капратський чан –  чавунна ємність діаметром 2,2 метри, вмонтована в спеціальний кам’яний поміст. Під карпатським чаном розпалюють вогнище і завдяки масивності та особливим властивостям чавуну накопичувати і зберігати температуру, вода поступово прогрівається до температури близько 40-42 градусів і підтримується на цьому рівні. На дно карпатського чану зазвичай укладаються річкові камені великого діаметру.

chan-spa-zakarpattya

Карпатський чан в Ясіня знаходиться під відкритим небом – це додає процедурі приємної незвичайності та екзотичності, особливо в холодну пору року!

Карпатський чан розрахований на 6 осіб, додатково є кіманата відпочинку з дерев’яними лежаками для релаксації.

chan-spa-shezlong

Також до Ваших послуг кімната на 6 осіб, де можна насолодитися смаком карпатського чаю, віденської кави, настоянками на лікувальних коренях: гінзура, золотий корінь і т.д.

chan-spa-karpatski-chai

Відпочинковий комплекс “Меридіан Карпат” вирізняється чудовими краєвидами Ясіня і затишною атмосферою, що дозволяє насолодитись таким відпочинком сповна, адже неподалік протікає гірська річка Лазещина, купання в якій теж є дуже корисним для здоров’я. Також Ви можете поєднати спа-процедури в чани Закарпаття  і очищаючий та тонізуючий ефект карпатської гуцульської бані, контраст температур якої чудово впливає на потовиділення та еластичність шкіри: розм’якшення епідермісу та зняття ороговілого шару, покращення дихання шкіри. Споживання під час процедури великої кількості води призводить до очищення пор шкіри, активізує роботу потових залоз та виводить токсини, шлаки і підшкірний жир, а також покращує роботу кровоносної системи.

chan-spa

 

Що об’єднує вікінгів, японців та мешканців Закарпаття?

Виявляється, що любов до водних процедур на свіжому повітрі – а саме до купання в чані з нагрітою водою! Не будемо гадати, хто першим здогадався поставити величезний чан на вогнище, заповнити його водою та використати для купання – головне тут те, що сьогодні ми запрошуємо наших гостей урізноманітнити свій оздоровчий відпочинок новою процедурою.

Карпатские чаны - баня

Карпатские чаны – баня

Купання в чані сприятливе для загального покращення самопочуття, поліпшує кровообіг, імунітет, здійснює терапевтичний вплив на шкіру та суглоби, регулює артеріальний тиск.

Карпатские чаны - баня

Карпатские чаны – баня

Не забувайте, що шкіра – це орган нашого тіла, який має найбільшу поверхню, через яку ми можемо всмоктати величезну кількість корисних речовин. Тобто купання в воді з розчиненими в ній мінеральними речовинами, оліями та сумішшю карпатських трав можна впевнено вважати не тільки косметичною, але й лікувальною процедурою.

Купання в чані має дуже широкий спектр позитивного впливу на загальне оздоровлення та зміцнення всіх систем людського організму:

  • омолодження шкірних покровів;
  • відновлення та стимулювання імунної системи;
  • покращення функції опорно-рухового апарату;
  • сприяння відновлення після різного роду трав та переломів;
  • стимулювання функції серцево-судинної системи;
  • стимулювання функції щитовидної залози;
  • покращення функції нервової систем (профілактика безсоння, депресивних станів та ін.).